Ολοκλήρωση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Βεβαιώσεις υλοποίησης – Συμπλήρωση φόρμας έκθεσης απολογισμού

 

 

Σύμφωνα με την με την παρ. 1.5  της παραπάνω σχετικής του ΥΠ.Π.Ε.Θ.:

«1.5. Ολοκλήρωση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Βεβαιώσεις Υλοποίησης Προγράμματος

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων κάθε σχολικής μονάδας,

  • η παιδαγωγική ομάδα κάθε προγράμματος παρουσιάζει σε ειδική συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων τον απολογισμό της, ώστε να διαχέονται οι καλές πρακτικές εντός της σχολικής μονάδας.
  • Επίσης, ο/η Συντονιστής/στρια κάθε προγράμματος καταθέτει μια έκθεση απολογισμού στον/στην αντίστοιχο/η Υπεύθυνο/η
  • και ο/η Διευθυντής/ντρια του Σχολείου ενημερώνει εγγράφως τον/τους Υπεύθυνο/ους Σχολικών Δραστηριοτήτων και τους/τις Υπευθύνους/ες ΣΕΠ των ΚΕΣΥΠ για την ολοκλήρωση ή μη των προγραμμάτων του σχολείου, σύμφωνα με το Σχέδιο Υποβολής Προγράμματος που είχε υποβληθεί στην αρχή του σχολικού έτους.

        Στη συνέχεια λαμβάνοντας υπόψη την παραπάνω ενημέρωση χορηγείται Βεβαίωση Υλοποίησης Προγράμματος με τις υπογραφές του/της Διευθυντή/ντριας Εκπ/σης και του/της Υπευθύνου/ης ΑΥ/ΠΕ/ ΠΘ/Σχολικών Δραστηριοτήτων/ΣΕΠ-ΚΕΣΥΠ.. .».

 

  • Παρακαλούνται οι Δ/ντές-ντριες, Πρ/νοι-νες των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς να ενημερώσουν εγγράφως την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ως τις 18-6-2018 (αποστολή με φαξ: 2341022439, ταχυδρομικά, αυτοπροσώπως),για την ολοκλήρωση ή μη των Προγραμμάτων του σχολείου τους, σύμφωνα με το Σχέδιο Υποβολής Προγράμματος που είχε υποβληθεί στην αρχή του σχολικού έτους και εγκρίθηκε από τν Δ/ντή της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης ΚιλκίςΕπισυνάπτεται ο Πίνακας που πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν οι Δ/ντές-ντριες, Πρ/νοι-νες και η Απόφαση του Δ/ντή της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς για την έγκριση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2017-2018.
  • Παρακαλούμε τον/την Συντονιστή/στρια κάθε εγκεκριμένου προγράμματος να καταθέσει μια έκθεση απολογισμού στην Υπεύθυνη.H έκθεση απολογισμού κατατίθεται με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας ως τις 18 Ιουνίου 2018.     

Πατήστε εδώ για να ανοίξει η φόρμα

Σημειώνουμε ότι η ηλεκτρονική φόρμα θα απενεργοποιηθεί μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εκθέσεων απολογισμού και  για τα προγράμματα για τα οποία δεν θα κατατεθεί έκθεση απολογισμού, δεν θα είναι δυνατό να εκδοθούν οι αντίστοιχες Βεβαιώσεις υλοποίησης.

  • Oι εκπαιδευτικοί που υλοποίησαν εγκεκριμένα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων μπορούν να στείλουν ενδεικτικά στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων τα τελικά προϊόντα του προγράμματός τους, έντυπα ή ηλεκτρονικά για το αρχείο του γραφείου (προσκλήσεις παρουσίασης, φυλλάδια, έντυπα, αφίσες, powerpoint, Dvd-Rom, CD-Rom, φύλλα εργασίας, κείμενα, σχολικές εφημερίδες, ιστοτόπους, ιστολόγια) στοe-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά αποστολή στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς για την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων.
  •  Παρακαλούνται οι Δ/ντές-ντριες, Πρ/νοι-νες των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς να συμπληρώσουν και να στείλουν στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς, για την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, ως τις 18 Ιουνίου 2018, τις Βεβαιώσεις υλοποίησης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων των εκπαιδευτικών του σχολείου τους, συμπληρωμένες με όλα τα στοιχεία, προκειμένου να ελεγχθούν και να υπογραφούν για να τις παραλάβουν στη συνέχεια. Επισυνάπτονται υποδείγματα Βεβαιώσεων υλοποίησης Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων. Οι βεβαιώσεις υλοποίησης των Προγραμμάτων θα χορηγηθούν σύμφωνα με τα στοιχεία των εκπαιδευτικών όπως αναφέρονται στην Απόφασητου Δ/ντή της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς για την έγκριση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2017-2018.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεργασία μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων. 

 

   Έντυπο Βεβαίωση Αγωγής Υγείας

 

   Έντυπο Βεβαίωσης Περιβαλλοντικής

 

   Έντυπο Βεβαίωσης Πολιτιστικών Θεμάτων

 

   Έγκριση προγηραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων

 

   Βεβαίωση Υλοποίησης Προγραμμάτων

 

 

 

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας
Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς

Αγίου Γεωργίου 1,61100 Κιλκίς

Τηλ.: 23410 24628, 23410 25510
Fax : 23410 22439

Email: mailatdipe.kil.sch.gr